SWITSMILE

Monday, January 17, 2011

Penulisan rosnita yang paling popular

hahahaha sebenarnya aku mmg suka menulis...tapi cuma conteng2 ja...pada apa yang aku teringat...baca...terlintas...tengok...kalo nak mengarang macam penulis tu masih belum ada bakat....cuma kadang2 aku berminat jugak....sebabnya aku suka membaca..tak kira apa bahan pon...kihkih...

bila mula berkecimpung dalam dunia blogger nie kerja aku hanya menaip pada apa yang aku terasa nak menulis....hehehehe suka2 nak berblog nie kena menaip selalu ha la ganti hasil penulisan contengan aku di muka kertas...so terluah and terbuang apa yang bersarang or terdetik di fikiran n hati aku....maksud nya kat sini tiada lah rahsia....betui dak...hahaha...

kadang2 bila aku blur apa yang aku nak tulis tu yang buat blog aku tu kadang2 ada entry tentang gosip artis ker.resepi kew. n benda2 bermanfaat juga ader..hehehehe blog aku nie specialty dia mmg ttg kehidupan aku personal aku...cuma bila lari tajuk yang macam aku kata baru aku search dalam goggle n share ...

Aku aku masuk GENGBLOGGER aku clik rosnita (nama aku) aku selalu tengok kat PENULISAN ROSNITA YANG PALING POPULAR ....nak try wat survey apa sebenarnya pembaca suka ttg blog aku..sama ada benda yang aku search kat goggle or cerita ttg aku..hehehehe..

yang sedih nya n genbira nya orang lebih suka apa yang aku search bukan suka baca ttg aku...hahahaha yg gembira nya pembaca mmg baik tak mau sangat masuk campur n hanya membaca aja kisah kehidupan orang len...kan kan ....

Apa2 pon TQ pada pembaca2 yang sudi SINGGAH AND MEMBACA AND LALU DI BLOG SAYA switsmile.blogspot.com

TQ

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails