SWITSMILE

Wednesday, January 5, 2011

vac mode : hari kedua afternoon







vac mode hari kedua

tak awai sangat pon bangun...8lbh gak la...salu aidil t bangun g awai 7am bangun dah..sedap tido gamak nya...tapi malam aku selsema sejuk tak leh tido..tutup aircond Aidil berpeluh....huhuhuhu

Aku dah start selsema...arghhhh macam mana..kesian plak suami aku kesian gak Aidil...suami aku kena jaga Aidil dah dia tak larat memandu..ni nak tgk Aidil..kesian tapi aku tak lepas tangan terus aku tetap tgk Aidil gak...nak wat macam na dah mmg tido sekali..tetap akan kena jugak..huhuhuhu...

Aidil kesian sebab mmg dia pasti kena jangkitan aku..

Kami siap2 dalam 11am keluar...bangun awal tapi siap lambat....dengan nak proses Aidil...siap barang2 nak keluar konon nya kami keluar ni sampai satni malam baru balik..hehehe nak jalan sakan la konon nya..

mula tu destinasi kami nak ke MINES tapi tak mau p awal2 sangat takut nak pusing tak larat t tak leh p mana dah...

so destinasi pertama hari kedua nie kami ke ZOO NEGARA...hahah ramai gila....n yg 1st kali letih gila sakit kaki...kahkahkah...kami mmg tak mau nek train tu sat sangat ...tak leh nak belek binatang lama2...so kami jalan ja....jalan tu la sangat memenatkan tapi best...

yg bestnya kesian Aidil...kami bawa masuk kat kedai cenderahati so banyak lah binatang2 berbulu macam bear ...orang utam berbulu...dia pusing sini geli ..nak lari dari geli kat sini nampak bendda berbulu lain geli lagi....kesian tgk dia kami pon keluar dari kedai tu...so kami jalan semula tgk binatang...mmg best...ni 2nd time aku ke zoo negara...1st dulu masa kecik2 ...

hehehehe njoy sangat...tq b...for bringing us here..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails