SWITSMILE

Saturday, January 8, 2011

vac mode : hari ketiga last day






vac mode : hari ketiga last day

bangun pagi gosok gg...cuci muka....terus mandi..huhuhu air sejuk so kami bertiga mandi air panasssssssssss...hehehehehe..kami bertiga siap awal gak la...actually kami nak keluar hotel kul 1 camtu tapi dah siap2 awal terasa lapar tak terhingga so kami keluar lebih awal...dalam 1130am kami keluar p cari makan dulu..makan ....nak cari tempat yg dekat dengan yg kami nak pi...so at last kami makan KFC jar..huhuhuhu..

Daddy dah beres keja dia...kami pon on d way gi KLCC...this is d 1st time visit KLCC for my dearest budak kecik...hahahaha dia biasa2 ja...cuma excited gila dia naik escalator sebab daddy dia bagi dia diri sendiri atas tu..n bagi dia bertaktih kat luar tu sambil ambil angin n asap rokok org2 yg dok luar untuk merokok..huhuhuhu cis......

kami jalan2 sampai letih...masuk dalam...nak cari makan tau2 ramai sangat juz beli air n auntie's anne jer sempat beli untuk jamu selera kahkah...

Kira ok la tuh...dah ramai sangat...hari senin pon ramai...so kata daddy jom kita berangkat pulang..takot t lewat sampai plak....

Kami bertolak dari sini dalam pukul 3 ptg..

ba bye KL....

c u d next trip...or maybe our next trip will b pahang or melaka ...hehehehe...

ENJOY...tq daddy

2 comments:

  1. bestnya holiday.. hehe... nanti boleh la pergi obersi eyh? hehe

    ReplyDelete
  2. azham: tu la minta2 dapat lah g over sea tapi kalo oversea selang jambatan tak mau la tak best la holiday camtu huhuhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails