SWITSMILE

Saturday, February 26, 2011

nk Mata macam BARBIE








Lani dah macam2 fesyen dah aku tengok....mata merah la...mata kecik lah..besar lah...ada corak plak tu....tapi mmg cantik bangat....cuma aku rasa contact lens macam tu sesuai untuk budak2 remaja sekarang aja...orang2 macam aku dah tak menarik dah....huhuhu sedih....

tapi hari tu ada hati gak nak beli sebab murah....tanya2 dia kata kalo nak buat yg power lambat sikit u kena tunggu...sebab aku terlampau xcited...bla suruh tunggu aku alah..tak pa lah mis tak jadi....terus takmau.....

tapi aku ingat satu hari aku nak try gak beli....

cantik apa...mata menjadi besar ...hehehe kalo kena dengan eye liner and mascara wah lagi commei....harga dia star dari rm35 - rm 68....ada power lagi tambah rasanya kalo power leh buat sampai (800 pwer)

baru aku tau lelaki pon pakai G-STRING

Ops....what d hhhhh.....
hehehehe aku bukan nak mencarut...aku nak tergelak n geli....
n aku baru tau mmg ada lelaki yang pakai G-STRING...untuk apa aku tak tau...untuk keselesaan...untuk senang angin masuk or angin keluar...sejuk....menaikkan nafsu....
kalu untuk gay aku tak heran sangat..tapi kalu normal lelaki aku tak pasti...pemain bola????
No way man.....but pic atas tu??

haish kalo pompuan pakai tu tak kisah la sangat...mmg pakaian dalam dia...tapi kalo lelaki elok nyer pakai aja boxer tu iedak...

counter shopping

today we go counter shopping ??? erk apatuh
window shopping dah biasa asyik jalan sambil melihat jew without buying......but for today we counter shopping....
shopping and pay at d counter ..kihkihkih

Apa yang dibeli pon tadi....susu dah berapa 33.90
pampers 32.89
stering lock 39.90
and etc 50.0

gedebup gedebap dah seratus lebih..bukan beli apa sangat pon....
haiyo duit lani..macam air....shhhhhhhohhhhhhhhhh habis....

Friday, February 25, 2011

bila ketiak mula berbau.....

Haishehhhh man...potong stim betul la....mamat nie....tak pernah pakai or tak pernah tau negara kita ada jual deodorant....perghhhhhhhh pening kepala....

sapa g kalau bukan mamat2 foreigner kita .....
d nominees is ..

BANGLA

NEPAL

PAKISTAN ( jarang2 )

bukan nak kutuk....cuma tak tahan huhuhuhu...bila tak tahan secara otomatik mulut terkeluar kata2 BAU BUS KET....kuikuikui.... (bau busuk ketiak) itu kata2 tapisan supaya orang tak perasan...huhuhuhu kalau perasan gak huhuhu minta maaf yer...

salu nya ketiak berbau nie bila seharian kat tempat keerja, bawah panas matahari or bila badan kita banyak mengeluarkan peluh....

n bila kita berpeluh or tak berpeluh n berada plak d bawah kesedapan penghawa dingin (aircond) deria bau mula memberi ruang untuk mengesan bau2 yang tak menyenang kan... kan kan...

hehehehe dulu masa aku kerja ...asal meeting jar aku pasti tanya bebudak aku
' DID U ALL USE D ROLL ON I GAVE' ...YES DIDI ....panggilan depa kat aku sebagai kakak ...hehehe teringat la plak kenangan waktu bekerja...sampai aku terpaksa volunteer beli deod kat depa...kena ajar depa kena pakai nie takut customer complaint ....ha jangan main2 aku dah pernah kena sekali ...

our customer shouts...rosnita y ur staff are very dirty n smelly....aduhhhhhhhhhhh ....
bos wangi2an...anak buah busuk2an...kena dah aku dalam meting...

1 demerit for me n now i'm very alert to this matter ....even d nepalese is not my staff in 1 of penang shopping complex....m still complaning ... BAIYA ur body got smell la...sorry ha...
but it happen once only...mulut aku terlepas sudah...tapi sekarang tidak lagi..

Bila aku terbau jer aku bisik kat laki aku jer "B ad bau bus ket la" maksukdnya ada bau busuk la...hehehehe...

kisah apa ???

kan aku ada cakap pasai MY STORY in readers digest tu....but i still no idea what to story off.
masih g dalam berfikir2....

apa yg aku baca n tgk banyak pembaca2 n pengarang MY STORY tu depa ni penuh dengan cerita2 n pengalaman...aku setakat nie masih buntu.....i have no idea at all....memandangkan aku menggangur n berada di bawah tempurung sekarang....so cerita aku terhad...nak cerita perkara di rumah mungkin agak peribadi..hmmm

mugkin kena biar aku bekerja semula n buka semula fikiran n pandangan aku then will see...

Tuesday, February 22, 2011

Aidil dapat MOTOR POLIS





Actually masa 3 . 2 . 2011 was Aidil 1st birthday....HAPPY BIRTHDAY MY LITTLE PRINCE CHARMING ..

mummy tak sempat wish dalam sini ...lama mummy tak buat entry ...
so in this little time since u were sleeping.. i think y not mummy upload ur new police bike...

Anak mummy and daddy dah besar rupanya ....sayang dia...

TQ for acu yg hadiahkan motor nie buat anak mummy...Aidil suka sangat...mula tu dia tak berani nak tekan pedal... lani dah boleh tinggal dia sorang2 jalan la dia cuma tinggal tak pandai nak corner g....

aku sampai sakit belakang mula tu sebab asyik ikut n terbongkok2 nak kena pusing handle kat dia...hahahaha...dah pandai balance badan g nek motor tu....tekan button bila bunyi lagu mula dia golek2 pungkuq dia nari2 atas motor ....aik tak takut plak dia jatuh...hehehe

penangan READERS DIGEST

Aku cuba untuk menghantar cerita dalam MY STORY dalam readers digest...tapi masih belum siap2...nak kena carik mood, pic yg cantik n kena dengan cerita yang aku nak buat...

hmm yang aku teringin sangat nak menghantar cerita kat situ sebab kalau cerita aku terpilih n di publish aku akan di bayar sebanyak USD350 hahahaha kan ...mana tau ada rezeki.....hehehe

walaupun isi or ayat aku tak sehebat pengunaan ayat dalam readers digest tu...tapi aku terigin alah dictionary kan ada.... nak seribu daya tak nak seribu dalih....dari situ gak kita dapat improve kita punya bahasa omputeh tu kan..heehehe..

Sunday, February 20, 2011

laaaa maaaaaa

wah ari nie baru aku dapat post etry aku....sebab dah lama tak topup broadband....so hari2 aku penuh dengan boring....tapi nasib ada anak kesayangan hamba...MAA hehehe...dia lah penghibur hehehe n penat gak.....

bulan nie penuh dengan behday

3 . 2 .2011 MAA ( Aidil )

19 . 2 .2011 Mummy ( Rosnita )

25 . 2 . 2011 Dania (Anak menakan )

hehehe

kek saja2 la...n duit gak

Tuesday, February 1, 2011

akhirnya SYANIE jadi pilihan HANS



macam tak percaya kan...tapi itu lah kenyataan....SYANIE jadi pilihan HANS....berbaloi gak proses sedut lemak syanie tu kan....boleh buat kan pintu hati HANS terbuka untuk dia...hehehehe

Tengk kemesraan depa ...
tak ada lah aku tak tau pon saja ja....merepek layan tension aku di petang RAYA nie muahahahahaha.....

tapi apa salah nya kan kan....dua2 single g....

gambar2 SYANIE kurus


Erk ni SYANIE kew??? hhuhu tak kan kot

hehehe ni baru betui...tadi tu bukan...



Lain muka dia kan


HEHEHE berseri2


Syanie dia sedut lemak.....wah mmg nampak perubahan kan....sama konsep dengan chep zam buat penyedutan lemak...aku pon nak buat lah....boleh ...boleh mmg boleh tapi kos nya????huhuhu tak mampu kot....g pon aku tak leer sampai tahap gitu...tak payah mimpi...bersenam aja sudah..

contest FOTOGENIK

kelmarin masa p tempah kek n beli hadiah Aidil....kami ternampak satu contest FOTOGENIK budak2 kat situ..

kami pun saja jalan2 p tengok kot2 tertarik menarik Aidil boleh menang...hehehe Aku soh Aidil masuk contest tu, suami aku pon ok line clear...so masa nak ambik gambar dia....punya seronok tapi bagi umpan balon....punya nak main belon kamera tak tengok gambar tak cantik shaking...

terpaksa snap banyak2 kali...kahkahkah....mamat yang nak ambik gambar Aidil jenuh dok acan...

hadiah dia menarik 5 D 4 N kat perth Australia wow...aku nak.....tajaan AXA AFFIN

kembali ke bukit jambul

Lama betui aku tak balik rumah bukit jambul...rumah tu la yang aku duduk dulu...sejak kecik lagi aku tinggal dengan makcik2 aku n arwah tok...

sehingga aku umur 23tahun aku baru berjinak2 balik rumah mak aku...n sekarang aku dah berumah tangga aku tinggal dengan suami aku kat air itam rumah mak mentua aku....

lama betui aku tak singgah sana sejak suami aku bertukar tempat kerja aku jarang ke sana sebab suami aku selalu sibuk sampai kadang2 tak da masa untuk kami anak beranak...

aku ikut suami aku awal pagi dia nak p kerja aku follow so dia tinggal aku kat bukit jambul....lama aku tak sembang ramah dengan makcik aku...yang bagaikan mak pada aku...rindu dendam pada dia...kenyak kenagan kat sana n bersama2 family makcik aku...sekarang aku dah ikut suami ....so masa tak menentu...

Aidil pon nampak macam dah OK kat sana...kalau dak dia jadi macam perak asyik nak menangis ja....tak biasa.....jarang kuar rumah....sapa nak bawa jalan mujur bapa mentua aku memahami...dalam sehari dua ni dia bawa kami anak beranak jalan pusing2 padang kota hehehehe....TQ

lepas balik dari bukit jambul kami ke TESCO cari hadiah Aidil n kek untuk dia 3 frb nie genap setahun...hehehehehe....

Jumpa dengan kak JU zulian bayar duit...

balik rumah dalam 845pm mandi siap2 makan sat...suami aku keluar balik katanya ada dinner dengan budak2 bank lain n insurance untuk raya cina sok...

dalam pada tu 1150pm Aidil keriaw punya kuat....dia tak nangis tapi menjerit2....ada yang tak kena la tu...BUKIT JAMBUL keras..kawasan tak elok....kalau aku nak p bawa Aidil pon kena sat sat ja....huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails