SWITSMILE

Tuesday, February 22, 2011

Aidil dapat MOTOR POLIS





Actually masa 3 . 2 . 2011 was Aidil 1st birthday....HAPPY BIRTHDAY MY LITTLE PRINCE CHARMING ..

mummy tak sempat wish dalam sini ...lama mummy tak buat entry ...
so in this little time since u were sleeping.. i think y not mummy upload ur new police bike...

Anak mummy and daddy dah besar rupanya ....sayang dia...

TQ for acu yg hadiahkan motor nie buat anak mummy...Aidil suka sangat...mula tu dia tak berani nak tekan pedal... lani dah boleh tinggal dia sorang2 jalan la dia cuma tinggal tak pandai nak corner g....

aku sampai sakit belakang mula tu sebab asyik ikut n terbongkok2 nak kena pusing handle kat dia...hahahaha...dah pandai balance badan g nek motor tu....tekan button bila bunyi lagu mula dia golek2 pungkuq dia nari2 atas motor ....aik tak takut plak dia jatuh...hehehe

2 comments:

  1. cantikkan moto aidil? pndainya ayang daddy nie

    ReplyDelete
  2. b : pandai nyer anak mummy n daddy kan kan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails