SWITSMILE

Tuesday, February 1, 2011

contest FOTOGENIK

kelmarin masa p tempah kek n beli hadiah Aidil....kami ternampak satu contest FOTOGENIK budak2 kat situ..

kami pun saja jalan2 p tengok kot2 tertarik menarik Aidil boleh menang...hehehe Aku soh Aidil masuk contest tu, suami aku pon ok line clear...so masa nak ambik gambar dia....punya seronok tapi bagi umpan balon....punya nak main belon kamera tak tengok gambar tak cantik shaking...

terpaksa snap banyak2 kali...kahkahkah....mamat yang nak ambik gambar Aidil jenuh dok acan...

hadiah dia menarik 5 D 4 N kat perth Australia wow...aku nak.....tajaan AXA AFFIN

3 comments:

  1. ayienchan: conteset tu last 6hb nie kat tesco penang....p ja kat tempat depa tu kata nak join contest...t depa ambik gambar anak n isi form...

    yaya: tqtq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails