SWITSMILE

Saturday, February 26, 2011

nk Mata macam BARBIE








Lani dah macam2 fesyen dah aku tengok....mata merah la...mata kecik lah..besar lah...ada corak plak tu....tapi mmg cantik bangat....cuma aku rasa contact lens macam tu sesuai untuk budak2 remaja sekarang aja...orang2 macam aku dah tak menarik dah....huhuhu sedih....

tapi hari tu ada hati gak nak beli sebab murah....tanya2 dia kata kalo nak buat yg power lambat sikit u kena tunggu...sebab aku terlampau xcited...bla suruh tunggu aku alah..tak pa lah mis tak jadi....terus takmau.....

tapi aku ingat satu hari aku nak try gak beli....

cantik apa...mata menjadi besar ...hehehe kalo kena dengan eye liner and mascara wah lagi commei....harga dia star dari rm35 - rm 68....ada power lagi tambah rasanya kalo power leh buat sampai (800 pwer)

1 comment:

  1. fyna suka pakai contact lense..memang tiap2 hari pakai..hehe sebab rabun!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails