SWITSMILE

Wednesday, March 2, 2011

BLOG dengan hasil USD???

terima kasih pada kawan2 aku yang aku mmg tak kenai pon..hehehehe depa add aku ...jadi aku accept la...bila aku accept keadaan telah membaca aku ke suatu skrin dimana aku mmg join pon tempat tu....hmmmm bukan FACEBOOK mmg facebook depa kata buat duit tapi aku tak pecaya....n tak pernah teringin pon nak cuba...

jadi aku dah ke laman web tu jadi aku jelajah semula....sebab dulu aku mmg dah jadi ahli cuma tak jelajah kot...sekarang baru nak jelajah...jadi jelajah punya jelajah...aku buat create new entry dalam blog aku kat laman situ...

Aku wat entry tu pon last week dalam 5 hari lepas...laman tu kata buat blog anda n dapat income..so aku biasa la apa ja yang mendatangkan duit aku nak cuba...cuma kalau cuba kita membayar dulu tu yang aku tak mau....selalu nak mengelak...tapi kadang2 tak sempat nak elak aku dah kena lagi.....asyik2 kena tipu kena goda...huhuhu..

tapi kali nie aku saja2 wat blog tu tak bersungguh pon....taip2 suka hati aku dok merapu apa...tgk2 tadi aku buka yahoo mail aku laman tu cakap aku dah ada income ....aku apa g terus masuk laman tu la....tgk2 mmg ada....fuhhh dalam 5 hari orang baca entry aku walau tak ramai g view aku dah dapat wang USD terkumpul....
jadi aku sekarang nie beriya2 menaip blog kedua selain yang ini...

hopefully duit terkumpul kat sini n kat sinun jalan dengan laju....wah wah wah...sononk bukan kepalang walau sedikit....chaiyok2..

1 comment:

  1. apa laman webnya... mau cuba jugak... hehhee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails