SWITSMILE

Monday, August 1, 2011

black monday..

hmmm lama betui aku tak online...ni baru berkesempatan....
Aku dah mula bekerja semula....seronok bukan kepalang....bebas rasanya....tapi yg tak seronok sebab tinggal Aidil kat rumah...kesian dia...

Tiap hari pon suami aku akan bawa Aidil hantar aku p kerja....elok aku keluar keta dah sampai tempat kerja ....Aidil meregek..nak ikut tak pon dia t tak mau p duduk kat daddy dia...nak ikut aku n tak mau bagi aku p kerja tinggal dia....mula tu sebak juga la tinggal dia...tapi nie dah dekat sebulan aku kerja n tinggal dia..

Salu kalau aku balik rumah...sampai ja depan pintu n nampak aku....MOMMY...MOMMY....sayu plak dengar suara commei anak aku tu panggil aku...huhuhuhu

Eh tajuk aku hari Black Monday...dah melalut plak.biasa la....lama tak online...banyak cita plak nak share....

Hari aku naik hangin dengan sorang staff nie...boleh dia langkau aku....apa g asap pon keluar ikut telinga la....aku cuba azam baru tak mau marah2...sekarang mana leh tahan g....mau kena ajar...kalo orang kurang ajaq....kan kan kan...

Hehehehe tapi sekarang dah cool....

Any way....selamat berpuasa....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails