SWITSMILE

Tuesday, August 9, 2011

Round...round ..satu hospital

Actually kerja aku round satu hospital..hahaha apa ingat pak guard ka...tak lah...aku incharge Housekeeping, so aku nak check area n staff kat satu2 tempat....
ha best kan kerja aku...sampai sakit kaki...hehehe...

hari nie pagi aku p round awai aku masuk2 terus ja p round dalam 8.30am camtu..pusing2 jumpa doktor jumpa patient jumpa macam2 orang...

Yang tengok kesian pon ada...ya la depa sakit kan..yang tengok nak tengelak geli hati, yang rasa nak marah pon ada hehehe...yang nak marah tu sebab mengada2 sangat..tau la hampa bayar tapi jangan la belagak sangat...

Ada sorang pesakit nie kesian mungkin dia ni kena buatan orang kot keluar masuk keluar masuk hospital...bil meninggi.. tapi tak baik2...kulit dia satu badan melupas n berair...berbau plak tu..

Panggil pak aji tok tengok dia pak aji takut nak masuk...tu la depa terpaksa bawa dia balik berubat kampung...

Hmmm macam2 adda..kesian...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails