SWITSMILE

Friday, September 9, 2011

WARNING LETTER untuk orang KURUS

Kesian plak bila tengok orang yg terlampau kurus, ya la sampai kering nampak tulang and kulit saja.

Kalau yang kurus untuk cantik tu, tak tau nak kata tak cntik pun sampai tak da apa nak tengok..hehehe...

Tadi staff aku kena lecture dengan Bos (Area manager) sebab terlalu kurus tak mau makan..tapi staff aku ni bukan kurus sebab nak cantik tapi kurus sebab nak save duit...nak hantar balik kampung dia kat NEPAL.

mmg kesian lah nampak dia, seluar dia pon dah ada antara punggung dia walaupun pakai belt..still cannot hang his pant's..

Nak buat macam mana nasihat dah bagi...tapi ha ha ha ngaku saja ...masuk kanan keluar kiri..sampai bos pangil..bos bagi warning tak makan nak bagi warning letter..hahaha tak pernah lagi la aku bagi staff warning letter sebab tak mau makan...Bos suruh supervisor dia monitor dia makan ka dak..berat badan dia ada la kot dalam 32 or 30 kg camtu ntah kurang kot, bos angkat dia tadi senang ja nampak..

Bos aku dah jadi bos tak der pengalaman..hahaha...

Skinny man...walked by pon nampak macam nak jatuh...

Aku suggest bagi isi aku sikit...tapi tak boleh...kalo kata boleh mmg aku dah bagi..volunteer g..hehehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails