SWITSMILE

Tuesday, November 29, 2011

hidup...

trasa smangat dalaman aku perlu di tambah..dah smkin kurang gamaknya....
macam2 blaku..tahun ni..mmg mguji ksabaran..

oleh itu aku perlu yakin yang aku tersangat kuat dalam mgatasi dugaan hidup... n mlangkah maju bdiri mbangunkan hidup...

hairan org bgitu taksub memuja, mncari kawan yg bpangkat n penuh poket...
aku ...ntah..alhamdulillah xda plak cmtu..tp org sekarng mmg xslindung dah dalam mmilih kawan..

arghh... bukan kacau aku pn..biar lah..

serabut. ..semak otak..

adoi ntah napa...semak otak...mcm2 fkir..tmpat kja lagu tmpat kja...kat umah lagu kat umah...huhuhu...semak2...

aku cuba buat dek..tp mmg xlh..kadang2 buat kering gak..:

yang aku pasti, aku kalo sekali org buat bnda bg aku trasa n wat aku leh mympah...mmg aku xsuka terus... kering gak aku bila bab-bab camni..

once aku tak suka..jgn harap aku nak suka balik...
serabut..serabut...

Saturday, November 12, 2011

express report

last month aku p melawat kedai laundry...panas bangat..salu hantar p cucija.tak penah plak p utk melawat.

kami p ramai gak.penuh kedai dia,dh la sempit...tambahla bekuap nya..
masa tu aku bawa camera,memandai sgt...last2 aku yg kena buat report..huhu..report paling express n bodoh penah aku buat...editfg gambar and komen...haha..mmg lepas pass up aku kena komen...hehet

kemarin kami p lagi melawat kedai laundry lain plak...tapi kali ni,kedai dia n persekitaran dia mmg baikkkk punya,dia pnya arangement tu mmg mengikut khendah auditors...aku mcm besa la,ambik gambar kalah camer a man, n reporter..


kemarin melawatarini aku dh siap wat report complete, kali nie punya report mmgmengikut kehendak aku n others.

express report

last month aku p melawat kedai laundry...panas bangat..salu hantar p cucija.tak penah plak p utk melawat.

kami p ramai gak.penuh kedai dia,dh la sempit...tambahla bekuap nya..

masa tu aku bawa camera,memandai sgt...last2 aku yg kena buat report..huhu..report paling express n bodoh penah aku buat...editfg gambar and komen...haha..mmg lepas pass up aku kena komen...hehe

kemarin kami p lagi melawat kedai laundry lain plak...tapi kali ni,kedai dia n persekitaran dia mmg baikkkk punya,dia pnya arangement tu mmg mengikut khendah auditors...aku mcm besa la,ambik gambar kalah camer a man, n reporter..


kemarin melawatarini aku dh siap wat report complete, kali nie punya report mmgmengikut kehendak aku n others.

Friday, November 4, 2011

Deepavali punya cerita

Hari PH Deepavali ritu kami mmg pening kepala, sebab staff tak cukup n tak ada ..... sebab mostly 99% staff bawah jagaan aku suma nya India...huhuhuhu mmg menyusahkan time tu...tapi nasib baik preparation tu dah buat awal sebulan....kami terpaksa bayar hari kat mamat bangla dari Hospital lain...so ada lah dalam 5 orang camtu ....

Hari tu sendiri aku turun padang mai nak tengok betul ka mamat2 bangla tu tau kerja....swasta and kerajaan tak sama ma...

Tapi aku dapati sangkaan aku sedikit meleset sebab walau kerja depa tak berapa sangat tapi tgjawab tu ada and ada hormat lagi berbanding orang local kita.....

hmmm dan sekarang aku sendiri dah employ sorang mamat bangla tuk kerja dengan aku...shift malam .... bukan dengna aku actually tapi dengnan company tempat aku kerja ja...hehehe aku yang tolong2 menyebok kan diri jaga depa....ok


ok anyway happy depavali wat rakyat berbangsa India...walau dah terlambat...hehehe

Galaxy Tab 10.1


Galaxy Tab....tab..tab..tab..tab...

tunggu ..tunggu ..nak...nak...baru ku dapat kelmarin..alhamdullilah...

hehehehe...ha bila dah dapat tak leh wat apa gak...no intenet conection..So tunggu lagi...macam aku mula2 buat blog ritu gak...menunggu satu penyiksaan...

tapi tak pa...benda dah ada dalam tangan ...rasanya sebelum dapat tidur tak lena ...bila la aku nak dapat...tapi bila dah dapat...cam besa2 jaq..

Aidil g pandai....dia tau kata touch screen....tap ...tap...tap...mummy nak..nak..nak ....hahaha nak tekan la plak....adoi....pandai plak tu tekan..tekan..

hehehe...jom tekan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails