SWITSMILE

Friday, November 4, 2011

Deepavali punya cerita

Hari PH Deepavali ritu kami mmg pening kepala, sebab staff tak cukup n tak ada ..... sebab mostly 99% staff bawah jagaan aku suma nya India...huhuhuhu mmg menyusahkan time tu...tapi nasib baik preparation tu dah buat awal sebulan....kami terpaksa bayar hari kat mamat bangla dari Hospital lain...so ada lah dalam 5 orang camtu ....

Hari tu sendiri aku turun padang mai nak tengok betul ka mamat2 bangla tu tau kerja....swasta and kerajaan tak sama ma...

Tapi aku dapati sangkaan aku sedikit meleset sebab walau kerja depa tak berapa sangat tapi tgjawab tu ada and ada hormat lagi berbanding orang local kita.....

hmmm dan sekarang aku sendiri dah employ sorang mamat bangla tuk kerja dengan aku...shift malam .... bukan dengna aku actually tapi dengnan company tempat aku kerja ja...hehehe aku yang tolong2 menyebok kan diri jaga depa....ok


ok anyway happy depavali wat rakyat berbangsa India...walau dah terlambat...hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails