SWITSMILE

Saturday, November 12, 2011

express report

last month aku p melawat kedai laundry...panas bangat..salu hantar p cucija.tak penah plak p utk melawat.

kami p ramai gak.penuh kedai dia,dh la sempit...tambahla bekuap nya..

masa tu aku bawa camera,memandai sgt...last2 aku yg kena buat report..huhu..report paling express n bodoh penah aku buat...editfg gambar and komen...haha..mmg lepas pass up aku kena komen...hehe

kemarin kami p lagi melawat kedai laundry lain plak...tapi kali ni,kedai dia n persekitaran dia mmg baikkkk punya,dia pnya arangement tu mmg mengikut khendah auditors...aku mcm besa la,ambik gambar kalah camer a man, n reporter..


kemarin melawatarini aku dh siap wat report complete, kali nie punya report mmgmengikut kehendak aku n others.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails